Tlf.: 86518005
Få gratis konsulentbesøg
Ring til os på 86518005
- alle hverdage 08.00 - 17.00 og Fredag til 16.00
loftisolering halbergs
halbergs small hulmursisolering
papirisolering loft

Loftisolering med garanti for den BEDSTE pris!

Boligejere der får efterisoleret deres loft, opnår store besparelser på varmeregningen og et langt bedre indeklima

4 gode grunde til at få efterisoleret dit loft

Spar penge
Med en isolering får du et lavere varmeforbrug, og kan derved sparer 1000-vis af kroner.
Få håndværkerfradrag
Du får et stort økonomisk tilskud i håndværkerfradrag, når du får loftisoleret din bolig.
Mindre træk
Med en bedre isolering vil du også opleve mindre træk, fra de steder hvor du kan være chikaneret af træk og kulde.
Øger boligværdien
Med en bedre isolering stiger din bolig i værdi, den dag den måske skal sælges.

3 gode grunde til at vælge Halbergs til din loftisolering

 1. Vi har udelukkende uddannede isolatører, og er medlem af Dansk Byggeris overenskomst.
 2. Vi rydder altid op efter os, kommer til tiden og leverer en høj service.
 3. Vi har markedets bedste pris på loftisolering og 15 års garanti på arbejdet.
papirisolering spar penge halbers

Priser på loftisolering

Udfyld formularen herunder, så får du prisen med det samme, og kan se hvor stort et energitilskud vi kan indhente til dig.

 • Udfyld formularen og få din pris på en loftisolering med det samme
  Skal udfyldes
  Invalid Input
  Skal udfyldes
  Skal udfyldes
  Skal udfyldes
  Du mangler at udfylde dit post nr.
 • Udfyld formularen og få din pris på en hulmursisolering med det samme
  Skal udfyldes
  Skal udfyldes
  Skal udfyldes
  Skal udfyldes
  Du mangler at udfylde dit post nr.
Garanti

Vi giver 15 års garanti

Halbergs giver 15 års garanti på arbejdet når du får udført en loftisolering. Det betyder at skulle det vise sig at der er mangler i isoleringen, så kommer vi igen og retter op på det, uden yderligere omkostninger.

billeder halbergs

Se hvordan vi udfører isoleringen

Vi isolerer alle størrelser lofter, kontakt os for at få et skræddersyet tilbud.

 
Kunderne siger

Vores kunder siger

Kunderne siger
Bjarne Matz
Meget dygtig og kompetent medarbejder , det var en fornøjelse at have Christian fra Halbergs.dk til at udføre hulmursisolering på vores hus , dejligt med en håndværker der rydder op efter sig , vi vil helt sikkert overveje at benytte Halbergs.dk når vi skal have skiftet loftisoleringen.

Kunderne siger
Maiken Madsen
God service, god kommunikation, rigtig flinke håndværkere - dejlig varmt hus

Kunderne siger
God og hurtig service.
Vi har lige fået lagt 400 mm ekstra isolering på loftet! Det gik både hurtigt og hyggeligt. Arbejdet blev gjort flot og færdigt af Peter og Christian. Vi kan VARMT anbefale Halbergs. Hele processen blev kørt professionelt, og vi følte os helt trygge med servicen. Vi elsker sol og sommer og varme, men nu er det lige før vi glæder os til vinteren med vores ekstra isolering. :-)

papirisolering loft

Derfor skal du isolere dit loft

Vi er en certificeret professionel isoleringsvirksomhed som er eksperter i loftisolering.

Varme stiger altid opad. Derfor er det vigtigt at dit loft er isoleret korrekt og tilstrækkeligt, så varmen ikke forlader din bolig. Mange ældre boliger har kun 100 mm isolering på loftet, hvilket ikke er tilstrækkeligt til at holde på varmen. For at få den bedste varmeøkonomi og indeklima, er det en rigtig god idé at investere i isolering af dit loft. Vi anbefaler altid minimum 400 mm isolering på loftet for at opnå maksimal varmebesparelse og komfort. 

Der kan også været sket det på dit loft, at den eksisterende isolering er blevet trykket ned, i forbindelse med opbevaring af diverse genstande på loftet, andre vedligeholdelsesarbejder eller lignende, som gør at den isolering du har idag ikke fungerer optimalt.

Med en loftisolering fra Halbergs, sørger vi for at at din gangbro på loftet bliver hævet, der bliver sat vindplader rundt ved dit tag så vi sikre den korrekte ventilering på loftet, og der bliver blæst isolering ud i den tykkelse som du ønsker - på den måde vil du få et bedre indeklima, mindre varmeregning og din bolig værdi vil stige når din bolig er loftisoleret efter nuværende standarder.

billeder halbergs

Billedeksempler på loftisolering

Før loftisolering
Ny gangbro er hævet
Loftisolering
Loftisolering
Loftisolering
Loftisolering

question halbergs

Spørgsmål og svar angående loftisolering

Vi har her listet de mest spurgte spørgsmål og svarene på dem - men finder du ikke svaret på det spørgsmål du har, kontakt os endeligt på tlf.: 86518005 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig.

Kan mit loft efterisoleres?
Langt de fleste lofte kan efterisoleres. Kontakt os, så kommer vi ud og besøger dig og giver et uforpligtenede tilbud på isolering af dit loft.

Hvad med min gangbro, hæves den?
Når vi udfører en isolering, hæver vi også din gangbro så du stadigvæk kan inspicere loftet.

Hvad med min loftslem, den er jo ikke høj nok så?
Vi sørger for at der bliver bygget en kasse rundt om din loftslem, så dens højde passer til hvor meget isolering der er på dit loft.

Kan jeg stadigvæk opbevare ting på mit loft?
Ja, det kan du sagtens. Hvis du ønsker det bygger vi gerne afsats hylder til dig på dit loft, efter vi har lavet isoleringen.

Er det rigtigt at det også modvirker skadedyr på loftet?
Ja, papirisolering på loftet modvirker også skadedyr som eksempelvis mus og rotter.

Kan man bruge boligen imens der loftsisoleres?
Ja, du kan sagtens være hjemme og benytte boligen imens vi isolerer dit loft.

energitilskud halbergs

Få energitilskud og håndværkerfradrag til din loftisolering

Hos Halbergs har vi styr på tilskud du kan få, når du forbedre din bolig.

Energitilskud
Der gives et energitilskud når du forbedre din boligs energiforbrug. Vi har styr på disse tilskud, og når du vælger os, guider vi dig til, hvordan at du selv indhenter dit energitilskud så du får så meget som muligt.

Professionel håndtering af energitilskud
Når du skal indhente energitilskud angiver vi faktisk m2 vi har energioptimeret, og hvordan vi har energioptimeret dem. Dette vil til enhver tid fremgå på papirer du efterfølgende modtager af Halbergs ApS.

Håndværkerfradrag
Vi sørger for at alle de fakturaer vi skriver, overholder kravene til håndværksfradraget, så det er nemt for dig at bruge fakturaen fra Halbergs til dit håndværkerfradrag.

Fliserens halbergs

Ofte stillede spørgsmål om loftisolering

Vi har mange års erfaring med loftisolering, og har på den måde opnået stor viden inden for emnet. Den viden vil vi meget gerne dele med dig. Derfor har vi nedenfor svaret på nogle af de typiske spørgsmål, der opstår ifm. en loftisolering.

Hvad er en loftisolering?

En loftisolering fungerer i princippet lige som en dyne der ligger over dit hus. Den sikrer at den varme luft inde i huset ikke forsvinder op igennem loft og tag og dermed ud af huset. Og da varme netop stiger opad, er det særlig vigtigt at have en god loftisolering.

Typisk er der allerede isoleret i et vist omfang på dit loft eller i din tagkonstruktion, og en loftisolering vil derfor bestå i at forbedre den eksisterende isolering. Har du et tomt loftrum med synlig isolering, kan isoleringen foretages ved at lægge et ekstra lag isolering direkte oven på det eksisterende. Enten i form at isoleringsbats (isoleringsmåtter), isoleringsruller eller som løst granulat der kan sprøjtes ud over loftet.

Hvis ikke du har et tilgængeligt loftrum, måske fordi du har førstesal på dit hus, så skal loftisoleringen ind og ligge i rummet mellem tagpladerne og loftbrædderne. Sådan en isolering kan enten foretages indefra, ved at flytte loftet ind i huset og dermed skabe et rum til isolering på indersiden af loftbrædderne. Alternativt kan et ekstra isoleringslag lægges på udefra i forbindelse med udskiftning af taget.

Uanset om den ekstra isolering pålægges inde- eller udefra, så kan man enten isolere ved at blæse granulat ind i hulrummet eller ved at lægge isoleringsbats ind.

Loft isoleret med papirisolering Tomt loftrum isoleret med papirisolering. I midten af loftet er der bygget en gangbro, så man kan bevæge sig rundt på loftet.

Hvilke typer materiale isolerer bedst?

Størstedelen af varmen i et hus slipper ud fordi det ledes fra den varme indersiden af mure og lofter til den kolde yderside. Forskellige materialer har forskellige evner til at lede varmen. Et materiales varmeledningsevne angives med en λ–værdi (udtales lambda-værdi). I et materiale med en høj λ–værdi bevæger varmen sig hurtigere igennem, end i et materiale med en lille λ –værdi.

Mere præcist siger λ –værdien hvor meget energi pr sekund (målt i Watt [W]) der bevæger sig igennem en kvadratmeter af en 1 meter [m] tyk mur ved en temperaturforskel på 1 grad (målt i Kelvin [K]) på hver side af muren. Ønsker man en mur der er god til at isolere mod varmetab, skal man altså sikre sig en mur med en lav varmeledningsevne (lille λ–værdi).

Aluminium har en varmeledningsevne på 220 W/mK, og har derfor en høj varmeledningsevne. Tager man til gengæld beton, har det en λ –værdi på omkring 1 W/mK. Det betyder at beton leder varmen 220 gange dårligere end aluminium, eller set fra et isoleringsperspektiv, så isolerer beton 220 gange bedre end aluminium. Moderne isoleringsmaterialer har λ–værdier helt ned til 0,025 W/mK, hvilket er 40 gange bedre isoleringsevne end beton, og hele 8800 gange bedre end aluminium.

Inden for de forskellige typer af isoleringsmaterialer svinger varmeledningsevnen også en smule. De bedst isolerende materialer har som nævnt en λ–værdi helt ned på 0,025 W/mK, hvorimod det dårligst isolerende materiale har en λ–værdi på op til 0,1 W/mK. Dvs. at det bedst isolerende materiale isolerer 4 gange bedre end det dårligste. De mest populære isoleringsmaterialer har en λ–værdier på omkring 0,038 - 0,042 W/mK.

Forklaring på lambda-værdi

Ligningen i figuren kaldes varmeledningsligningen. Den fortæller os hvordan vi minimerer den varme (q) som sliper ud af vores hus. Hvis λ–værdien i isoleringen er lille, og tykkelsen af isolering (xiso) er stor, så bliver varmen ud af huset (q) lille.

Hvilken type isolering skal jeg vælge?

Overordnet set kan man vælge to forskellige typer isolering til lofter. Enten isolerer man ved at lægge sammenhængende isolering i form af isoleringsbats eller isoleringsruller, eller også blæser man isolering ind i form af løst granulat.

Granulat
Fordelen ved granulatet er, at det lægger en tæt sammenhængende dyne af isolering ud over loftet. Samtidig udfylder det eventuelle sprækker, fejl og mangler i det gamle underliggende lag isolering, og det pakker sig tæt omkring spær, skorstene og andre forhindringer. Granulat blæses ud over loftet, og er derfor hurtigt at lægge ud.

Fast isolering
Vælger man i stedet for at efterisolere med isoleringsbats eller ruller, står man over for et væsentligt større arbejde, i det at battene skal bæres op på loftet og enkeltvis lægges/rulles ud. Derudover er der risiko for, at der opstår utætheder i isoleringen der hvor isoleringsbattene mødes. Ligeledes vil et isoleringsbat ikke udfylde huller og sprækker i den gamle underliggende isolering, som granulatet vil gøre det.

Hurtigst med granulat
Da det tager længere tid at lægge den sammenhængende isolering ud end at blæse det granulerede isolering op, skal man også påregne større udgifter til timer for evt. hjælp fra håndværkere til at udføre opgaven.

Loft med gamle isoleringsbats Isoleringsmåtter eller isoleringsbats har svært ved at lukke helt tæt i overgange og op af konstruktioner. Med tiden har det tendens til at falde sammen, og dermed danne endnu større sprækker, hvorigennem den varme luft kan strømme ud af huset.

Efterisolering med papirisolering En loftisolering med papirisolering fylder alle huller og sprækker ud i den gamle underliggende isolering. Derudover pakker den sig helt tæt op af forhindringer og konstruktioner, og danner et tæt lag isolering henover loftet. Langs kanten af loftet, lige under spæret, sættes en vindplade, som holder papirisoleringen på plads og sikrer ventilation til loftrummet.

Skal jeg vælge isoleringen med den mindste λ–værdi?

Man kan fristes til at tænke, hvorfor ikke altid vælge det materiale med den mindste λ–værdi? Problemet er, at det ikke er alle typer isoleringsmateriale der kan bruges over alt. I dag er de bedst isolerende materialer lavet af faste plader af størknet skum, som er fyldt af en særlig gas med meget lille varmeledningsevne. Sådanne plader bruges primært i nybyggerier, da de er svære at tilpasse allerede eksisterende gamle lofter. Hvis det handler om at isolere en allerede eksisterende hulmur, er man nødt til at bruge granuleret materiale, der kan blæses ind i muren.

Derudover er prisen en vigtig faktor. Nogle materialer er væsentlig dyrere end andre, eller er dyrere at montere. I følgende eksempel kan det f.eks. betale sig at vælge den isolering med den dårligste (= højeste) λ–værdi:

Eksempel
Tager man isoleringsmateriale #1 med en λ–værdi på 0,035 W/mK til 4000kr/m3, kan man opnå den ønskede isoleringseffekt ved at lægge 100 mm dette materiale på sit loft. Et alternativt isoleringsmateriale #2 med en λ–værdi på 0,04 W/mK kan fås til den halve pris på 2000kr/m3. Vælger man i stedet isoleringsmateriale #2 og lægger et 14 % tykkere lag af dette (114mm) (100%*(0,04-0,035)/0,035 = 14%), så opnår man samme isoleringsevne som hvis man havde valgt isoleringsmateriale #1. Men det kun 14% dyrere at opnå samme isoleringsevne med materiale #2, hvorimod det er doblet så dyrt at anvende isoleringsmateriale #1.

Hvis man i eksemplet i stedet havde skulle isolere en hulmur, så havde der ikke været plads til at lægge et tykkere lag isolering, og det havde derfor ikke været muligt på denne måde at opnå samme isoleringsevne som med det dyre produkt. Den tid det tager at lægge isolering kan også spille ind på det valg man tager. Hvis det billige produkt i ovenstående eksmepel f.ek.s tog væsentligt længere tid at lægge op, og man skal betale for timerne for at få udført arbejdet, er det ikke sikkert at det billige produkt havde været den bedte løsning.

Hvilke typer isoleringsmaterialer findes der?

VarmeIsoleringsForeningen (VIF) udgiver årligt en oversigt over alle medlemmernes isoleringsprodukter og deres tekniske egenskaber. Nedenfor ses en liste over de overordnede grupper af isoleringsprodukter og deres λ–værdi:

Papirisolering
Papirisolering er fremstillet af genbrugsaviser, som er kværnet til små fine fibre. Cellulose er det primære byggemateriale i planter, og er det materiale der bruges til fremstilling af papir. Derfor omtales papirisolering også som cellulosefibre. Papirisolering er under fremstillingen blevet blandet med borsalte, som gør at papirisolering ikke kan brænde.

Papirisolering kommer som granuleret materiale, og er derfor nemt og hurtigt at blæse ud på et loft. Og så har det den fordel, at det pakker sig tæt omkring alle konstruktioner og forhindringer på loftet. λ–værdi på 0,039 W/mK.

Papirisolering Papirisolering når det er lagt ud på loftet.

Mineraluld
Mineraluld er en fællesbetegnelse for produkterne Glasuld, Stenuld, Rockwool, Knauf og Isover, som alle er baserede på smeltet sten eller glas der er slynget til tynde tråde og derefter limet sammen. Mineraluld fås både som faste plader og måtter, og som løst granulat. λ–værdi på 0,030-0,043 W/mK.

Ekspanderet perlite
Perlite er et vulkansk materiale som under kraftig opvarmning udvider sig op til 20 gange. Efter ekspanderingen står man tilbage med små hvide perler på omkring 5-6 mm, som fungerer rigtig godt som løst isoleringsmateriale. Palite fås kun som granulat, ikke som faste plader eller måtter. Ekspanderet palite kan blæses ind i både hulmure og ud på lofter. Perlite har den fordel, at det ikke kan brænde. Ulempen ved perlite er, at det støver utrolig meget. λ –værdi på 0,042 W/mK.

Flamingo
Omtales i fagsprog som ekspanderet Polystyren, og nogle gange som Celleplast. Flamingo som isolering anvendes ofte til isolering under gulve i terrænplan, og er gennem tiden også blevet anvendt i hulmure. Flamingo har en meget dårlig brandklasse F. Hvis flamingo anvendes til andet isolering indvendigt i bygninger, er der krav til at det skal beskyttes mod brand. λ–værdi på 0,031-0,041 W/mK alt efter om det kommer som løs granulat eller som sammenhængende plader.

Letklinker
Letklinker omtales ofte som lecakugler, hvilket er et af de navne det forhandles under. Lecakugler findes som isoleringsmateriale i mange hulmure, men skiftes ofte ud til f.eks. papirisolering, da lecakuglerne har en dårlig isoleringsevne. λ–værdi på 0,095 W/mK.

Celleglas
Celleglas er baseret på en blanding af genbrugsglas og kul, som skummes op og størknes, så der opstår en masse små isolerede celler inde i materialet. Materialet bruges primært i store byggerier, og ikke i almindelige enfamilieshuse. Celleglas er væsentligt dyrere end mineraluld. λ–værdi på 0,036-0,050 W/mK.

Andre moderne isoleringsprodukter som kun bruges i store nybyggerier er phenolbaseret skumisoleringsplader (Fenolskum) med en λ–værdi 0,018-0,021 W/mK, og PIR-skum med en λ–værdi 0,022-0,026 W/mK.

Manglende isolering er penge ud af vinduet Hvis ikke du får isoleret, fyrer du for gråspurvene. Og det er penge lige ud af vinduet.

Hvorfor skal jeg isolere mit loft?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du skal isolere dit hus så godt som muligt. På det personlige plan vil du opnå en besparelse på din varmeregning. Det betyder kort og godt, at du efter nogle år, når besparelsen på varmeregningen har tjent udgiften til isolering hjem, vil begynde at spare penge.

Derudover giver en bedre isolering et bedre indeklima. Det gør det, fordi at en god isolering reducerer risikoen for fugt i huset væsentligt. Og da fugt på sigt kan føre til skimmelsvamp, er en grundig isolering af huset derfor vigtigt for indeklimaet.

På det kollektive plan har Danmark en vision om at blive uafhængig af fossile brændstoffer inden år 2050. Det har vi, fordi vi som nation har en målsætning om at minimere vores CO2 udslip, og dermed forhindre markante klimaforandringer. Derudover ønsker vi at øge danskernes forsyningssikkerhed, og gøre vores økonomi mindre sårbar over for svingninger i olie- og gasprisen.

Overordnet set er der to veje til at gennemføre denne omlægning af energisystemet. Man kan øge andelen af vedvarende energi, eller man kan reducere forbruget af energi gennem energieffektiviseringer. Og da næsten 40% af energiforbruget i Danmark går til energien i bygninger, er der derfor meget at hente ved at reducere energiforbruget i husene gennem isolering.

Hvordan ved jeg, om jeg har behov for en loftisolering?

Bygningsreglementet foreskriver at din loftisolering skal have en U-værdi på højest 0,12 W/m2K. U-værdien fortæller hvor meget energi der forsvinder ud igennem isoleringen pr m2 ved en temperaturforskel på 1 grad mellem indersiden og ydersiden af isoleringen.

For at beregne U-værdien for din loftisolering skal du kende tykkelsen af isoleringsmaterialet og materialets varmledningsevne (den såkaldte lambda-værdi). Har du f.eks. 175 mm mineraluldsisolering (med lambda-værdien 0,037 W/mK) på dit loft, kan du bruge varmeledningsligningen til at beregne din U-værdi:
U-værdi = 0,037 W/mK* 1grad/0,175m = 0,21 W/m2K.

Det giver altså en U-værdi der er for høj i forhold til det der er påkrævet af bygningsreglementet. Det viser sig, at man skal have hele 300mm isolering på loftet for at nå ned på en U-værdi der svarer til denpåkrævede på 0,12 W/m2K.

Kasse og gangbro I forbinseles med en loftisolering bygger vi både en gangbro og en kasse omkring din loftlem. Kassen sikrer at isoleringen ikke falder ned i huset, når du åbner din loftlem.

Kan der være krav til at efterisolere?

Ja - Bygningsreglementet foreskriver, at du skal efterisolere dit loft hvis du renoverer dit tag eller din tagetage. Det gælder dog kun, hvis en efterisolering kan betale sig. Bygningsreglementets definition på om det kan betale sig er beregnet på følgende måde:

(Årlig besparelse i kr. X Levetiden af isoleringsmaterialet) / Investeringens pris.

Hvis dette tal er større end 1,33, kan efterisoleringen betale sig, og det er dermed et krav at du skal foretage efterisoleringen.

Hvordan udføres en loftisolering?

En loftisolering kan enten udføres ved at fjerne den eksisterende isolering og derefter lægge en helt ny isolering fra bunden. Eller du kan vælge at få fyldt ny isolering oven på det gamle. Den bedste fremgangsmåde afhænger af tilstanden af den gamle isolering. Hvis den er faldet sammen eller er ufuldstændig, kan det være en god ide at få udskiftet den med det samme.

Den gode nyhed er, at vælger man at efterisolere med f.eks. papirisolering i form a granulat, som kan blæses op på loftet, sikrer man at alle mellemrum og mangler i den gamle isolering vil blive fyldt ud. På den måde slipper man for arbejdet med at fjerne den gamle isolering.

Udblæsning af isolering Papirisolering kan blæses direkte ud på loftet, hvor det danner et tæt sammenhængende isolerende lag ud over loftet. Det smarte ved at isolere med granulat er, at det udfylder mangler og huller i den gamle underliggende isolering, og det lægger sig helt tæt op af spær og andre forhindringer.

Kan jeg få tilskud til en loftisolering?

Ja, I 2019 kan du få et fradrag på op til 12.200 kr. pr. person i husstanden. Dog gælder fradraget kun udgifter til arbejdslønnen, ikke for materialerne. Fradraget er på 26%, så med en udgift på f.eks. 12.200 kr sparer du 3.192 kr i skat.

Betalingen af udgifterne skal foregå elektronisk (dankort, MobilePay, netbank (ikke med kontanter), og du skal gemme en kvittering for det udførte arbejde.

Kan jeg bruge mit loft efter en isolering?

Når vi udfører en loftisolering, vil laget af isolering i de allerfleste tilfælde være tykkere efter isoleringen, end før isoleringen. Derfor hæver vi den nuværende gangbro så den passer med højden af det nye lag isolering. Faktisk sikrer vi os, at der er 5 cm luft mellem gangbroen og toppen af isoleringen, så der kan komme luft ind under gangbroen. Har du ikke allerede en gangbro, så bygger vi en til dig.

Du kan færdes på gangbroen, men ikke på isolering, da den ødelægges, hvis du træder rundt i den. Har du brug for mere plads at bevæge dig på end gangbroen, kan der i tillæg til gangbroen bygges en platform til evt opbevaring.

Gangbro oven på isoleringen Inden papirisolering blæses ud på loftet, bygger vi en gangbro, som man kan færdes på uden at træde i isoleringen.

Hvornår skal man isolere loftet?

Har du besluttet dig for at skulle isolere, er det bare med at få det gjort hurtigst muligt. Hvis du skal vælge mellem forskellige tidspunkter på året, så er det bedste at undgå varme dage, da arbejdet i loftrummet dermed kan blive umenneskeligt varmt.

Hvor lang tid tager det at få lavet en loftisolering?

For et typisk parcelhus med et loftareal på omkring 150m2, kan der bygges en ny gangbro og isolereres i løbet af en enkelt arbejdsdag.

halbergs thumps up

Derfor skal du vælge Halbergs

Vi er certificeret
Halbergs er certificeret hos CBI Danmark. Dette er din garanti for at vi kan rådgive og vejlede samt er fagligt klædt på til at udføre isoleringsopgaver.

Du er vores bedste ambassadør
Når vi har udført en opgave på din bolig, er det vigtigt for os at du er tilfreds, så du altid varmt kan anbefale os videre til andre.

Vi rydder op efter os

Vi kender det alle sammen, håndværkeren har lavet arbejdet, men der er byggerod og beskidt. Det skal du ikke være nervøs for når du vælger Halbergs. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med det arbejde vi udfører. Derfor rydder vi op efter os og gør rent hvor vi har arbejdet.

halbergs penge

Halbergs vil give den BEDSTE pris!

Hos Halbergs bestræber vi os på at levere den bedste kvalitet, under de bedste vilkår, til en konkurrencedygtig pris - det er dette, som vi kalder for den BEDSTE pris.

Man kan ikke sammenligne æbler med bananer, og det samme gør sig gældende for de services Halbergs leverer. Når Halbergs fortæller at vi giver den bedste pris, er det den skarpeste pris, som lever op til flg. vilkår: 

 • Vi benytter kvalitets produkter/materialer til at udføre vores arbejder med.
 • Vi er medlem af Dansk Byggeri, og derved under Byg Garanti ordningen.
 • Vores udførende medarbejdere er alle under dansk overenskomst med 3F.
 • Vi vil give dig god rådgivning blandt andet med hensyn til rådgivning af håndværkerfradrag, energitilskud m.v.

Skulle du synes at en pris vi har givet dig, ikke er den bedste pris, så vil vi meget gerne høre fra dig, så vi netop kan gøre det til den bedste pris.

Det betyder meget for os, at du som kunde er helt tryg ved at vælge Halbergs til at udføre arbejder for dig!

kasper christopher og mark
På billedet: Kasper, Christopher og Mark fra Halbergs.

question halbergs

Skema til sammenligning

Herunder ser du sammenligningskema du kan bruge, når du skal vælge den håndværker der passer bedst til dig!

Du kan hente skemaet i PDF format ved at trykke her.

Sammenligning af haandvaerkere