Vores telefon nr.: 86518005
Ring til os på 86518005
- alle hverdage 08.00 - 17.00 og Fredag til 16.00
loftisolering halbergs
Vi tager forholdsregler i forbindelse med Coronavirussen, når vi besøger dig/jer i forbindelse med arbejde/tilbud på boligen.

Hos Halbergs har vi instrueret og udstyret vores medarbejdere med alt det rigtige udstyr, så vi følger statens anbefalinger i forbindelse med udbruddet af coronavirussen.

Det gør vi:
- Vi hilser ikke fysisk på hinanden
- Vi holder sikkerhedsafstand til hinanden
- Vi arbejder med handsker
- Det er ikke nødvendigt at komme ind i boligen ved besøget. Dog kun ved loftisolering, og skal vi ind tager vi en maske på

Ingen af vores medarbejdere der besøger kunder, har været på en udlandsrejse indenfor de seneste 3 måneder.

halbergs handshake

Virkningsgaranti på Algebehandling

Hvad gør algebehandlingen

  • Algebehandling fjerner de grønne alger.
  • Algemidlet slår algerne ihjel, vind og vejr står for at fjerne de døde alger.
  • Algebehandling slår oftest mos ihjel også, men det kræfer ofte at det fjernes manuelt, da vind og vejr har svært ved at skylle det væk.

Virkningsgaranti

Virkningsgarantien går på at vores algemiddel slår de grønne alger ihjel. Alt afhængigt af hvor mange alger der er, kan det kræve flere behandlinger at få alt væk. Vi skal bruge før og efter billeder, for at garantien gælder. Så senest 3 dage efter at algebehandlingen er foretaget, skal du sende før billederne til os, så vi evt. senere hen kan se forskel på før og efter billeder.

Virkningsgarantien træder ikraft efter 6 måneder. Kan man slet ikke se forskel efter 6 måneder, kommer vi igen og algebehandler uden beregning. Det er vigtigt at det er plus 5 grader før vi kan algebehandle, ellers virker midlet ikke optimalt. Så er vi i en vinterperiode, kommer vi først når temperaturen er stabilt over 5 grader døgnet rundt.