Vores telefon nr.: 86518005
Ring til os på 86518005
Man - Tor 08.00 - 17.00 og Fredag 08.00 - 16.00
loftisolering halbergs
halbergs handshake

Job - Kontorelev med speciale i administration til privat virksomhed i hjertet af København.

Som elev hos os, får du en lærerig elevtid, hvor du får ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis. Gennem din elevtid, specialiserer du din uddannelse, således at du får en kontoruddannelse med speciale i privat administration med dybdegående kendskab til en bred vifte af service og administrative opgaver.

Du får tildelt egne opgaver og ansvarsområder, samt en elevansvarlig kollega. Der er samtidigt andre fagligt dygtige og engagerede kollegaer, som du kan sparre med.

Eksempler på daglige opgaver:

  • Mødebooking
  • Salg af Halbergs produkter
  • Tasteopgaver
  • Tilbud og ordrebehandling
  • Kvalitetssikring
  • Fakturering
  • Kundeservice på mail og telefon

Læs mere om virksomheden her: www.halbergs.dk

Personlige og faglige kvalifikationer
Du er en imødekommende person, som motiveres af at yde god service til de personer, som du igennem dit arbejde kommer i kontakt med. Du skal både kunne trives med rutineopgaver, der kræver, at du har fokus på detaljer og kvalitet samt være fleksibel, da der ofte kommer uventede opgaver. Det er vigtigt, at du er god til at skabe overblik over egne opgaver og har en generel administrativ og talmæssig forståelse.

Adgangskrav
Du skal som minimum opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i privat administration dvs. EUX, HHX eller anden studentereksamen suppleret med HGS/EUS-forløb. Desuden skal du beherske dansk flydende i både skrift og tale.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, eksamensbevis samt eventuelt yderligere materiale til lisa@halbergs.dk. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Ansættelse
Ansættelse sker pr. 01. maj 2021, eller snarest derefter.