Tlf.: 86518005
Få gratis konsulentbesøg
Ring til os på 86518005
- alle hverdage 08.00 - 17.00 og Fredag til 16.00
hulmursisolering halbergs
halbergs small hulmursisolering
halbergs small hulmursisolering
papirisolering hulmur halbers

Hulmursisolering

Boliger som er bygget før 1973 er som oftest ikke hulmursisoleret. Årsagen til at man begyndte at hulmursisolere fra 1973 og frem, var pga. oliekrisen der var i 70'erne. Før oliekrisen bekymrede man sig ikke om energien, og man fyrede bare mere op, istedet for at få det optimale ud af den varme der allerede var i boligen.

Ved at hulmursisolere din bolig kan du typisk spare mellem 3.000 - 5.000 kr. årligt på varmeregningen. Det er en rigtig god investering og tilbage betalingstiden er på mellem 1,5 - 4 år.


En hulmursisolering er en nem og hurtig samt effektiv isolering hvor et isoleringsmateriale, eksempelvis papiruld blæses ind i hulmuren. Det sikre en bedre boligkomfort uden træk fra vægge og gulve imens det gør varmeregningen mindre.

En hulmursisolering foregår på den måde at der bliver boret huller i fugen, som så benyttes til at blæse papiruld ind i din mur. Når opgaven er færdig, lukkes hullet i din mur igen, så det er stort set umuligt at se der har været åbnet ind til din mur.

Vi anbefaler at man benytter et økologisk isoleringsmateriale som også kaldes papirisolering til hulmursisolering. Samtidigt med det er økologisk har det også en rigtig god isoleringsevne.

Læs mere om hulmursisolering her