Vores telefon nr.: 86518005
Ring til os på 86518005
- alle hverdage 08.00 - 17.00 og Fredag til 16.00.
algebehandling fh halbergs
algebehandling mobile top
loftisolering halbergs
algerens halbergs

Hvorfor bør jeg behandle på min facade?


Algevækst på facaden er et hyppigt forekommende problem som rigtig mange husejere kender til. Mos og alger kan misfarve facaden på din bolig og give den et nedslidt og usselt udseende. Der kan også opstå mere alvorlige følgevirkninger, hvis der er algevækst på din facade. En slem algebelægning kan gøre facaden mere følsom over for frost. Det skyldes, at algerne holder på fugten i den yderste del af facaden. I vinterperioden kan det betyde ødelæggende frostskader på din facade i form af frostsprængninger eller puds, der smuldrer eller revner. Der er derfor mange fordele ved at få bekæmpet algerne på din facade. Med en algebekæmpelse undgår du at bruge en masse tid og kræfter på selv at få bugt med algerne. Algebekæmpelsen fjerner effektivt de grimme alger og får din facade til at se pæn og velholdt ud igen.

Hvordan udføres en algebehandling?


Ved en algebekæmpelse sprøjtes facaden med en væske, som desinficerer den. Væsken bekæmper algerne ved at trænge ind i dem og dræbe deres rødder, så algerne slipper overfladen på din facade. Hermed forhindres det, at algerne udvikler sig til mos.
De døde alger bliver herefter skyllet væk med rent vand.

Læs mere om algebehandling og se priser her

Hvor længe holder en algebehandling?


Alt afhængig af omgivelserne holder en algebehandling typisk omkring 2 år. Vi anbefaler derfor, at du får foretaget en algebehandling hvert andet år. Ved regelmæssig algebehandling sørger du for, at din facade holder sig pænere i længere tid.

Væksten af alger øges markant i fugtigt og varmt vejr. Det er derfor en god idé at få foretaget en algebekæmpelse allerede i foråret, før sommeren sætter ind.

Hvad koster en algebehandling?


Som udgangspunkt får du en pris pr. kvadratmeter, så det afhænger af størrelsen på det algebelagte område.

Læs mere om algebehandling og se priser her