Tlf.: 86518005
Få gratis konsulentbesøg
Ring til os på 86518005
- alle hverdage 08.00 - 17.00 og Fredag til 16.00
algebehandling fh halbergs
loftisolering halbergs
algerens halbergs
Algebehandling: Derfor bør du bekæmpe algerne på dit tag.
Trænger dit tag til en Algebehandling? Mos og alger får dit tag til at se misligholdt ud og kan på sigt forårsage så store skader, at du bliver nødt til at udskifte taget. Det kan du undgå med en Algebehandling.

Hvorfor bør du få foretaget en Algebehandling?
Mos og alger kan være utrolig skadelige for dit tag, da de slår rødder og gør taget utæt. Derved kan de transportere fugt ind under tagpladerne og forårsage frostsprængninger i vinterperioden. Dette nedbryder dit tag, og på sigt kan det medføre, at du bliver nødt til at udskifte hele taget. Det er derfor en god idé at vedligeholde dit tag med Algebehandling. En Algebehandling gør ikke blot dit tag pænere, men beskytter det også mod nedbrydning.

Hvordan udføres en Algebehandling?
Ved en Algebehandling sprøjtes taget med et hvidt lag skum, som desinficerer det. Skummet bekæmper algerne ved at trænge ind i dem og dræbe dem. Hermed forhindres det, at algerne udvikler sig til mos.
De døde alger vil lidt efter lidt blive skyllet væk af nedbør. Alt afhængigt af hvilken type alger du har på dit tag, kan der gå mellem 3-12 måneder før, at det fulde resultat af behandlingen kan ses.

Hvor længe holder en Algebehandling?
Alt afhængig af omgivelserne holder en algebehandling typisk omkring 2 år. Vi anbefaler derfor, at du får foretaget en algebehandling hvert 2. år for at sikre levetiden på dit tag. Ved regelmæssig algebehandling sørger du for, at taget for bliver pænt og stærkt i længere tid.

Hvad koster en Algebehandling?
Priserne kan variere alt afhængigt af, hvad det er for en bolig du har, men som udgangspunkt får du en pris pr. kvadratmeter, så det afhænger af størrelsen på dit tag.

Behandlingsgaranti
Hos Halbergs tilbyder vi dig behandlingsgaranti i forbindelse med Algebehandling. Forsvinder dine alger ikke som lovet, så kommer vi igen og sprøjter med Algebehandling uden at du skal betale mere. Men bare rolig – de forsvinder!

Læs mere om algebehandling og se priser her