Vores telefon nr.: 86518005
Ring til os på 86518005
- alle hverdage 08.00 - 17.00 og Fredag til 16.00.
algebehandling fh halbergs
algebehandling mobile top
loftisolering halbergs
algerens halbergs
Algebehandling: Derfor bør du bekæmpe algerne på dine fliser.
Trænger dine fliser til en Algebehandling? Mos og alger får din flisebelægning til at se grim og misligholdt ud. Kom algerne til livs og få pæne fliser med en Algebehandling i det tidlige forår.

Hvorfor bør jeg få foretaget en Algebehandling?
Grønne alger på terrassen eller fliserne er et årligt tilbagevendende problem. De får din flisebelægning til at se grim og misligholdt ud, og kan forårsage skader i form af revnede fliser. En slem algebelægning kan også medføre at din terrasse til en farlig glidebane i vådt vejr. Med en Algebehandling undgår du at bruge en masse tid og kræfter på at få bugt med algerne. Algebehandlingn fjerner effektivt de grimme alger og får dine fliser til at se pæne og rene ud igen.

Væksten af alger øges markant i fugtigt og varmt vejr. Det er derfor en god idé at få foretaget en Algebehandling allerede i foråret, før sommeren sætter ind.

Hvordan udføres en Algebehandling?
Ved en Algebehandling sprøjtes fliserne med en væske, som desinficerer dem. Væsken bekæmper algerne ved at trænge ind i dem og dræbe deres rødder, så algerne slipper overfladen på dine fliser. Hermed forhindres det, at algerne udvikler sig til mos.
De døde alger bliver herefter skyllet væk med rent vand.

Hvor længe holder en Algebehandling?
Alt afhængig af omgivelserne holder en algebehandling typisk omkring 2 år. Vi anbefaler derfor, at du får foretaget en algebehandling hvert andet år. Ved regelmæssig algebehandling sørger du for, at dine fliser holder sig pænere i længere tid.

Hvad koster en Algebehandling?
Som udgangspunkt får du en pris pr. kvadratmeter, så det afhænger af størrelsen på det algebelagte område.

Behandlingsgaranti
Hos Halbergs tilbyder vi dig behandlingsgaranti i forbindelse med Algebehandling. Forsvinder dine alger ikke som lovet, så kommer vi igen og sprøjter med Algebehandling uden at du skal betale mere. Men bare rolig – de forsvinder!

Læs mere om algebehandling og se priser her