hulmursisolering top halbergs

papirisolering spar penge halbers

Få pris på hulmursisolering

Send prisforespørgsel på hulmursisolering
Husets grundplan i m2(*)
Skal udfyldes
Navn(*)
Skal udfyldes
E-mail(*)
Skal udfyldes
Telefon nr.(*)
Skal udfyldes
Skriv dit post nr.(*)
Skriv dit post nr.
Søger du loftisolering, så tryk her

papirisolering hulmur halbers

Hulmursisolering - Du kan trygt vælge os til din hulmursisolering

Spar 4.000 - 5.000 kr. årligt på at hulmursisolere din bolig. Det er en rigtig god investering og tilbagebetalingstiden er på mellem 1,5 - 4 år.

En hulmursisolering er en nem og hurtig samt effektiv isolering hvor et isoleringsmateriale, eksempelvis papiruld blæses ind i hulmuren. Det sikre en bedre boligkomfort uden træk fra vægge og gulve imens det gør varmeregningen mindre.

En hulmursisolering foregår på den måde at der bliver boret huller i fugen, som så benyttes til at blæse papiruld ind i din mur. Når opgaven er færdig, lukkes hullet i din mur igen, så opgaven med hulmursisolering af din bolig afsluttes med et pænt resultat.

Vi anbefaler at man benytter et økologisk isoleringsmateriale som også kaldes papirisolering til hulmursisolering. Samtidigt med det er økologisk har det også en rigtig god isoleringsevne.

garanti

Livstidsgaranti

Vi giver livstidsgaranti på vores isoleringsarbejder og vores isoleringsprodukter når vi udfører en hulmursisolering.

energitilskud halbergs

Betal ikke det hele selv - Få store tilskud

Vi sørger for at du får store tilskud, ofte på flere tusinde kroner på din hulmursisolering og du kan også benytte håndværkerfradraget!

billeder halbergs

Se hvordan vi udfører en hulmursisolering

 
papirisolering spar penge halbers

Priser på hulmursisolering

Ring til os på 86518005 eller udfyld formularen for at få pris på netop din hulmursisolering!

Send prisforespørgsel på hulmursisolering
Husets grundplan i m2(*)
Skal udfyldes
Navn(*)
Skal udfyldes
E-mail(*)
Skal udfyldes
Telefon nr.(*)
Skal udfyldes
Skriv dit post nr.(*)
Skriv dit post nr.
Søger du loftisolering, så tryk her

question halbergs

Spørgsmål og svar angående hulmursisolering

Her finder du en række spørgsmål og svar omkring hulmursisolering. Kan du ikke finde svaret på det spørgsmål du søger, så kontakt os endeligt på tlf.: 86518005, eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Hvorfor har jeg en tom hulmur?
Det var først omkring 1973 at men begyndte at bygge huse med isolering i muren så de var hulmursisoleret fra start af. Så er dit hus før 1973, er der ret god sandsynlighed for at din hulmur er tom, hvis den ikke allerede er blevet efterisoleret. Der er ingen sikkerhed for at din bolig er isoleret i hulmuren blot fordi det er fra efter 1973 - helt op igennem 80'erne blev huse bygget uden de blev isoleret i hulmuren.

Er du i tvivl om du kan få hulmursisoleret? 
Hvis du er i tvivl om du har hulmur i din bolig der kan efterisoleres, kan du få en gratis og uforpligtende hulmurs undersøgelse af os. 

Hvor langt tid tager det at hulmursisolere?
Alt afhængigt af hvor stor en bolig der skal hulmurisoleres, tager det gerne fra en halv dag til en hel dag.

Er papirisolering godt til hulmursisolering?
Ja det er rigtigt godt. Det kan blæses ind direkte i hulmuren og isolerer rigtigt godt imens det også er støjdæmpende. 

Hvad hvis der er andet isoleringsmateriale i min hulmur?
Det er muligt at trække det andet isoleringsmateriale ud hvis det er nødvendigt, men der kan også sagtens efterisoleres med papiruld imens det er der, hvis det f.eks. er isolerinsbats som ikke ligger helt tæt. Det er kun hvis der er isoleret med leca kugler i din hulmur, at det kan betale sig at suge det ud.

Når man skærer hul i muren, bliver fugen så magen til den der er?
Vi gør det bedste vi kan, så man ikke kan se der har været et indgreb i hulmuren.

Kan man bruge boligen imens der hulmursisoleres?
Ja, du kan bruge boligen som du plejer når arbejdet udføres.

energitilskud halbergs

Få energitilskud til din hulmursisolering og måske håndværker fradrag

Hos Halbergs har vi styr på tilskud du kan få, når du forbedre din bolig.

Energitilskud
Der gives et energitilskud når du forbedre din boligs energiforbrug. Vi har styr på disse tilskud, og når du vælger os, så står vi for alt papirarbejdet så du skal ingenting foretage dig. Når vi beregner et tilbud til dig, vil der altid stå hvad der gives af energitilskud, så din pris bliver mindre.

Når vi udarbejder skræddesyet tilbud til dig og din bolig, beregner vi også det nøjagtige energitilskud du får - så udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring til os idag på 86518005.

Håndværkerfradrag
Håndværker fradraget stoppede ved udgangen af 2014, men nu har Lars Løkke Rasmussen meddelt, at bliver han statsminister, vil dette fradrag blive genindført med tilbagevirkende kraft. Vi sørger for at alle de fakturaer vi skriver, overholder kravene til håndværksfradraget, så skulle det blive tilfældet, kan du bruge fakturaen fra Halbergs til dit håndværkerfradrag.

halbergs thumps up

Derfor skal du vælge Halbergs

Vi er certificeret
Halbergs er certificeret hos CBI Danmark. Dette er din garanti for at vi kan rådgive og vejlede samt er fagligt klædt på til at udføre isoleringsopgaver.

Du er vores bedste ambassadør
Når vi har udført en opgave på din bolig, er det vigtigt for os at du er tilfreds, så du altid varmt kan anbefale os videre til andre.

Vi rydder op efter os

Vi kender det alle sammen, håndværkeren har lavet arbejdet, men der er byggerod og beskidt. Det skal du ikke være nervøs for når du vælger Halbergs. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med det arbejde vi udfører. At hulmursisolere er et beskidt arbejde, derfor sørger for vi for alle dine indgange til huset er pæne og rene, når vi er færdige.